ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Το Xamam Wear Online Shop καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλες οι παραγγελίες να εκτελούνται και να αποστέλλονται την ίδια μέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 13:00 ώρα Ελλάδας αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Παρασκευή μετά τις 13:00, Σάββατο και Κυριακή αποστέλλονται τη Δευτέρα. Από τις εργάσιμες ημέρες εξαιρούνται τα Σάββατα, οι Κυριακές και οι επίσημες Ελληνικές αργίες.

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Οι παραδόσεις στην Ελλάδα και στη Κύπρο γίνονται από την ACS Courier και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης εντός Ελλάδας είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες και για Κύπρο 5-7 εργάσιμες ημέρες. Ο εκτιμώμενος χρόνος είναι ενδεικτικός και μπορεί να διαφέρει σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές.
Οι αποστολές εξωτερικού εντός Ε.Ε. πραγματοποιούνται από τη UPS και παραδίδονται σε 5-7 εργάσιμες μέρες. Οι αποστολές εξωτερικού εκτός Ε.Ε. πραγματοποιούνται από τη UPS και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες μέρες.

Το Xamam wear Online Shop δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις παραδόσεων που προκλήθηκαν από καιρικές συνθήκες, διεθνή τελωνειακά θέματα ή άλλες περιστάσεις πέραν του ελέγχου του.
Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί, λαμβάνετε ένα e-mail, με τον αριθμό φορτωτικής και ένα σύνδεσμο για την παρακολούθηση της κατάστασης της αποστολής σας στο site του συνεργαζόμενου courier.

 

COVID-19 Update:

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να μην αλλάξει τίποτα στην εξυπηρέτηση και τη διαχείριση των παραγγελιών σας. Αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας καθημερινά προκειμένου να φτάσουν σε εσάς το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόηση σας σε τυχόν καθυστερήσεις στις παραδόσεις. #staysafe

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για αποστολές εντός Ελλάδας :

Τα έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 50,00€ είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω αυτού του ποσού, το κόστος αποστολής είναι 5,00€ και 7,00€ σε δυσπρόσιτες περιοχές (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%). 

Για αποστολές στην Κύπρο :

Τα έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 150,00€ είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω αυτού του ποσού, το κόστος αποστολής είναι 10,00€(συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

Για αποστολές σε χώρες εντός Ε.Ε. :

Τα έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 250,00€ είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω αυτού του ποσού, το κόστος αποστολής είναι 20,00€ και 50,00€ σε δυσπρόσιτες περιοχές (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%). 

Για αποστολές σε χώρες εκτός Ε.Ε. :

Τα έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 400,00€ είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω αυτού του ποσού, το κόστος αποστολής είναι 50,00€.

Οι παραδόσεις εκτός Ε.Ε. συνήθως υπόκεινται σε έξοδα εκτελωνισμού και δασμούς εισαγωγής στην χώρα αποστολής και αποτελούν αποκλειστική ευθύνη του παραλήπτη.