ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.xamamwear.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Παρακάτω θα δείτε τους διαθέσιμους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας που μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας.

Τραπεζικοί λογαριασμοί:

EUROBANK

XAMAM EPE GAROFALAKI IOANNA
IBAN : GR4202602870000400200943107
Bank account : 0026.0287.40.0200943107
SWIFT : ERBKGRAA

ALPHA BANK

XAMAM EPE GAROFALAKI IOANNA

IBAN : GR7001406600660002330002550

Το ποσό που εισπράττεται στο λογαριασμό του Xamam wear e-shop θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη. Παρακαλείστε να αναφέρετε το όνομα και τον αριθμό της παραγγελίας σας στην πληρωμή σας για να αποφευχθούν καθυστερήσεις. Επίσης, η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της τράπεζας. Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την κατάθεση των χρημάτων άμεσα αποστέλλοντας το σχετικό καταθετήριο μέσω e-mail στο info@xamamwear.gr .

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Το Xamam Wear e-shop δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express και Diners. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας. Το Xamam Wear e-shop έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω των καρτών σας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Η εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, πραγματοποιείται μέσω ανακατεύθυνσης στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Eurobank.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PayPal

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Xamam Wear δέχεται πληρωμές μέσω PayPal.