ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.xamamwear.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Παρακάτω θα δείτε τους διαθέσιμους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας που μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας.

Τραπεζικοί λογαριασμοί:

 

EUROBANK

XAMAM EPE GAROFALAKI IOANNA
IBAN : GR4202602870000400200943107
Bank account : 0026.0287.40.0200943107
SWIFT : ERBKGRAA

 

ALPHA BANK

XAMAM EPE GAROFALAKI IOANNA

IBAN : GR7001406600660002330002550

 

Το ποσό που εισπράττεται στο λογαριασμό του Xamam wear e-shop θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη. Παρακαλείστε να αναφέρετε το όνομα και τον αριθμό της παραγγελίας σας στην πληρωμή σας για να αποφευχθούν καθυστερήσεις. Επίσης, η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της τράπεζας. Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την κατάθεση των χρημάτων άμεσα αποστέλλοντας το σχετικό καταθετήριο μέσω e-mail στο info@xamamwear.gr .

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Το Xamam Wear e-shop δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express και Diners. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας. Το Xamam Wear e-shop έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω των καρτών σας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Η εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, πραγματοποιείται μέσω ανακατεύθυνσης στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Eurobank.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PayPal

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Xamam Wear δέχεται πληρωμές μέσω PayPal.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ)

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (με αντικαταβολή για Ελλάδα και Κύπρο) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Πληρώστε τον υπάλληλο της μεταφορικής, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με χρέωση 3,00€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) για Ελλάδα και 5,00€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) για Κύπρο. Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 50€ για αποστολές εντός Ελλάδας και δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 150€ για αποστολές εντός Κύπρου.

Σύμφωνα με τον νόμο 4446/22-12-2016 άρθρο 69, οι παραγγελίες άνω των 500€ σε μετρητά θα παραδίδονται στους παραλήπτες, αποκλειστικά από τις reception των ACS Courier καταστημάτων, όπου θα γίνεται είσπραξη μόνο με τη χρήση τραπεζικής κάρτας και για ολόκληρο το ποσό της συναλλαγής. H αντικαταβολή ισχύει ως μέθοδος πληρωμής για ποσά που δεν ξεπερνούν τα 1500 ευρώ.